Хора, не ви дойде до гуша от тази гнусна държава


fccf00fd180e_555284294Хора, не ви ли дойде до гуша. От тази държава, която не спира да ви лъже, не се свени да ви обира, опиянява се от безразличието и некомпетентността си и създава реална опасност за живота на всеки български гражданин. Като на тези шест души, които бяха брутално убити в Нови Искър. Сред тях има младежи не достигнали 20-те и дете на 16 години. Вече два дена ни тикат в лицата снимката на техния убиец. Не, истинските убийци са държавните органи по сигурността и правораздаването, които са допуснали престъпник с осемгодишна  присъда от 2009 година да се укрива като превърне вилата си в полигон, на който се упражнява в стрелба с незаконно притежавано оръжие и с придобитите умения разстрелва шест души. Почти девет години този човек е в неизвестност. Вярвате ли, че някой го е търсил истински! Полиция и прокуратура са осигурили комфорта един престъпник да живее на свобода. Ако тези служби, които получават добри заплати от българския данъкоплатец си бяха свършили работата шестте жертви от Нови Искър щяха да бъдат живи.

Хора, не изпитвате ли ярост, когато виждате, че ослепялата от некомпетентност и проядена от корупция държава нехае за човешкия живот и тъпче справедливостта. Корупцията е форма на държавно управление, кражбите са управленска философия, а нашият живот е маловажна част от пейзажа. За успокоение повечето имаме малко по-щастлива съдба от разстреляните в Нови Искър. Живи сме. Но пак сме жертви, защото всекидневно крадат от живота ни. Мошеници правят сделки със здравето ни, кметове надграждат личните си банкови сметки с далавери, за които после плащаме всички граждани, обществени пари се източват безогледно. Виновни няма, наказани също. Полиция, следствие, прокуратура разпъват чадъри над престъпниците. И по масонски мълчат за престъпленията.

Хора, онзи ден убиха шест души в Нови Искър. Утре може да се случи другаде. Пак заради разкапаната държава, която нехае за справедливостта и позволява престъпниците да живеят на свобода. Ще продължат да ни грабят със същата дързост и наглост, окуражавани от протекциите на органите, които отдавна са продали за облаги обществената справедливост.

Хора, какво още трябва да се случи, за да проумеете, че тази гнусна държава симпатизира на престъпниците и нехае за своите граждани. Още убити, още ограбени, още престъпници на свобода, още крадци под прокурорските и съдебните чадъри? Чак тогава ли ще хванем сопите? Защото само със сопи ще изгоним гнусните и ще си върнем държавата.

Реклами

About ivo rainov

teacher
Публикувано на общество. Запазване в отметки на връзката.