Видима грижа към хората


IMG_20151216_115246Вчера в 11.30 в качеството на общински съветник внесох сигнал, че стълбите пред Езикова гимназия са разбити и всички лампи, които ги осветяват са изгорели. Поисках съдействие от заместник-кмета Ивелина Радеска за да бъдат направени необходимите ремонти преди да е паднал първия сняг, защото тези стълби пред зимата са особено опасни. Наше задължение е да пазим живота и здравето на децата посещаващи учебните заведения на територията на общината.
Ще припомня, че проблемът е перманентен. Поставял съм го на вниманието на преишната администрация, ръководена от Минчо Казанджиев. Получавах съдействие трудно, след няколкомесечни упорити напомняния.
Снощи госпожа Радевска ме уведоми, че проблемът ще бъде решен възможно най-бързо. Ще призная, че и в най-смелите очаквания не съм предполагал, че това означава по-малко от 24-ри часа. Днес около 11 часа всички лампи бяха отремонтирани, а малко покъсно поправени всички стъпала. В добавка ремонтната бригада се погрижи и са тротоара под стълбите, който от години е разбит и изоставен. Значи може! Общината може да бъде грижовна към своите граждани и своевременно да откликва на поставените проблеми. Нужно е само управниците да не забравят, че всъщност са обикновени граждани и са избрани точно за да служат на хората. Преди няколко дни един зевзек таксиметров шофьор ми подхвърли, че чака видими резултати. За този, който иска да ги види те са на лице. Миналата седмица бе безеинтересния за Казанджиев проблем с начупените стъкла в закритата част на комплекс „Космос“, тази седмица администрацията реши екстрено проблем, поставящ в опасност 900 деца. В грижата за хората резултатите вече са видими.
Благодаря от мое име и от името на цялата общност на Езиковата на госпожа Ивелина Радевска за своевременната реакция и отговорното отношение към моя граждански сигнал. Надявам се, че това отношение ще бъде политика на нейния ресорс и за напред. Адмирации за началото!

Advertisements

About ivo rainov

teacher
Публикувано на Езиковата, Ловеч, Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

One Response to Видима грижа към хората

  1. Мога само да адмирирам както Вас, така и общината

Коментари са забранени.