Декларация на Реформаторски блок – Ловеч


Reformatorski-blokПриятели,
Благодарим за силната подкрепа, която дадохте на кандидатите и каузата на Реформаторския блок на проведените избори. Заедно поставихме началото на необратим процес, който трябва да завършим идната неделя. Предстои да направим решителната крачка за да освободим Ловеч от порочния и пагубен модел на управление, наложен от БСП и ДПС.
Дойде време всички почтени граждани от столицата на Левски да застанем срешу страха от задкулисието и икономическата зависимост от мафията. Управлението на Казанджиев и неговата партия се превърна в синоним на лоялност към ДПС и свързания с него престъпен бизнес. Време е да им кажем, че повече няма да ги търпим!
Ние от Реформаторския блок, като заставаме до кандидата за кмет от ГЕРБ, заявяваме своята готовност да споделим отговорността за управлението на Ловеч в името на демократичните ценности, морала, просперитета на Ловеч и всеки негов гражданин.
Ние направихме своя избор и призоваваме всички вас, симпатизантите на Реформаторския блок, да подкрепите промяната в Ловеч.
Заедно ще успеем!

Advertisements

About ivo rainov

teacher
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.