Долна вечер, наивници!


11755785_10153001900856723_3355030398425327449_nВсъщност исках да напиша добра, но клавишната интуиция избра по-удачното определение на вечерта.

Та долна вечер , наивници. Вие, които десетки дни блокирахте улици и площади и вярвахте, че ще преборите политическата мафия. Разбрахте ли колко наивни бяхте във вярата си, защото мафията не едноцветна, тя е съдържателка на шарен бардак, в който има политически курви от всякакъв цвят.

Помните ли как иронизирахте  Мая Манолова и усмивахте нейната простотия и наглост. Май не ви е до смях тази вечер, защото съзнавате, че сигурно сте гласували за някоя шантонерка, днес дала ценен вот за да направи омразната Мая ваш граждански защитник.

Долна вечер, наивници! Вие, които лекомислено приемате  ГЕРБ за защитник на граждански ценности. Боли, когато свои изнасилват вярата, нали! Да ви светна, по-важно е, че те не ви броят за свои. Те са свои с политическата целесъобразност, която си ляга с всеки, препоръчан от партийните началници. Още ли мислите, че морални хора биха се съгласили на подобен промискуитет!

Долна вечер, реформатори! Вас, които ви излъгаха, че една еклектика от лични интереси може да бъде скрита зад плакатните заявки за реформи. Господ знае, дали зад тайния избор на Манолова има реформаторски глас, но е сигурно, че пасивни реформаторски гласове ви лишиха от правото да промените статуквото чрез референдум. Още ли вярвате, че реформаторите са гаранция за изхвърлянето на ДПС от властта? Та ДПС прокара всичко, което искаше през последната седмица – редакция на съдебната реформа, подуправители на БНБ, направи Манолова омбудсман и бламира рефендума за изборните промени!

Долна вечер и на всички, които повярваха, че сме повалили олигархията. Представяте ли си как ви се надсмиват тази вечер  нейните резиденти от БСП, ДПС, Атака, АБВ и ПФ. Само девет месеца след вашата пирова изборна победа  те се договарят с олигархията за каквото си поискат, а вашите любимци от ГЕРБ и РБ  ги гледат ту съучастнически, ту безпомощно.

Чувствате ли се нищожни в гнева си? Вече няма срещу кого да протестирате. Всички, на които вярвахте са вътре и се съглашават и съвъкупляват мръсните си души. На вас е отредена ролята на обикновени зрители в едно необикновено политическо порно шоу.

Вечерта е долна, затова пийте по една ракия и отпуснете яда си. Преспете и ако сте още млади хващайте първия самолет за някоя нормална държава.  А ние, които сме попрезрели за емиграция ще продължаваме да си бием главите в наглата стена на олигархията. И когато тя, стената, ни пукне главите ще разчитаме на гражданския защитник Мая Манолова.

Абе долна вечер!

Advertisements

About ivo rainov

teacher
Публикувано на политика и тагнато. Запазване в отметки на връзката.

One Response to Долна вечер, наивници!

  1. men246 каза:

    Всичко е вярно с изключение на това,че някой с поне малко пипе в главата се заблуждава,че е надвил мафията.Ако някой го казва,то е от интерес.

Коментари са забранени.