Вашият етикет за Ловешка община


images (1)С решение на местния общински съвет Община Ловеч ще се включи в процедурата за присъждане на „Етикет за иновации и управление на местно ниво“. Главна цел на процедурата е да се насърчават усилията на местните власти  за ефективни политики, насочени към  отговорно и развиващо се местно самоуправление. Етикетът е морална награда, символ на престиж и стимул за общините да подобряват своето управление в услуга на гражданското общество. Простичко казано етикетът удостоверява, че общината се грижи за интересите на гражданите и полага максимални усилия за тяхното благосъстояние. Общините удостоени с този Етикет следват ясна визия и демонстрират бързо развитие и осезаемо засилване на мястото и ролята на всеки гражданин в просперитета на общината.

Всеки от общинските съветници е натоварен с попълването на въпросник за доброто управление. Тъй като считам, че най-меродавно е мнението на гражданите, а не на съветници предлагам на вашето внимание анкета с най-важните въпроси. За мен вашият глас е от огромно значение.

Предварително благодаря на всеки от вас за отделеното време и искрените отговори. Вашето мнение ще ми  помогне за по-обективното попълване на  въпросника.

Advertisements

About ivo rainov

teacher
Публикувано на Регионално развитие. Запазване в отметки на връзката.