Изненадааа! Протестиращите наистина не били платени мекерета на ГЕРБ!


народноГЕРБ се завърна в парламента. Дано да имат основателни причини.  Защото:

Госпожа Корнелия Маринова заяви, че трябва да се противопоставят на актуализацията на бюджета. На всички ни е ясно, че това не може да стане и не стана.

Бойко Борисов посочи, че Европа не одобрява поведението на отсъствие от парламента. Но не каза, какво прави същата Европа за да попречи на парада на мошениците, крадците и престъпниците под  егидата на БСП-ДПС-Атака.

По-прозорливите дискутират  чисто битова причина – герберите губят доста парички от пропуснати депутатски заплати.

С влизането си в парламента ГЕРБ направи смешна позицията си от последния месец, когато твърдеше, че ще обсъжда единствено новия изборен кодекс, защото не признава друга развръзка освен нови избори. Конфузът от непоследователната политика може да бъде заличен само в един случай – ако до началото на октомври ГЕРБ се споразумее с  БСП за нови избори, дори и в ранната пролет. Във всеки други случай ще легитимира наглото и вредно за България управление на БСП-ДПС-Атака. Ще носи отговорността на глухата опозиция за всяко поредно безумно назначение, решение или гаф.  Затова няма как да отговаря Европа.

ГЕРБ се завърна, но протестите продължават. А твърденията, че ГЕРБ плаща за напрежението се пукат като сапунени мехури пред очите на всички. Остава да е Сорос, или някой масонски кръг. Те, масоните, провокират всяко брожение в България още от аспарухово време.

Чудесно е че протестите продължават, силно разграничени от ГЕРБ. Така гражданската енергия за промяна ще се мести все по-надясно и ще ферментира в автентично представителство. Въпрос на време е да му дойде времето.

Advertisements

About ivo rainov

teacher
Публикувано на спорт. Запазване в отметки на връзката.

One Response to Изненадааа! Протестиращите наистина не били платени мекерета на ГЕРБ!

  1. ГЕРБ влезнаха в пленарната зала, за да спрат актуализацията на бюджета, но както винаги се случва в НС на РБългария там си казваха: „На ти си кукличките, дай си ми парцалките“. Орешарски тръгна да ни обяснява като на деца от детската градина, че като вземеш на заем 100 лв. и след това колко ще върнеш? Той го сметна набързо, че пак 100 и нямало как да се откраднат тези пари. Да ни каже този нещастник от коя банка ще тегли 100 лв. и ще върне после 100, за да могат всички български граждани да теглят от там кредити. И понеже не сме деца от детска градина и знаем, че няма банка, която да дава пари без да си ги връща след това с огромни лихви, остава убеждението, че министър-председателят е пълен идиот. А другият, който е не по-малък от него е Йордан Цонев, който ще бори бедността в България със непрекъснати заеми. Третият идиот е Станишев, който уж дърпа конците на Орешарски, но всъщност Ахмед Доган зад кулисите дърпа конците и на двамата. Много тъпо копеле е Станишев. На всичко отгоре и страхливец. Плюя на всичките! В момента са се юрнали да манипулират общественото мнение. Явно се надяват, че ще успеят да привлекат още 20-30 баби и дядовци, които се оказаха масовка, на която се плаща, да викат в подкрепа на кабинета „Орешарски“.
    Лошото е, че в „близката далечина“ няма други свестни!

Коментари са забранени.