Мечтана нова година, приятели!


Скъпи приятели,

Честита Нова година! Нека бъде такава, каквато я рисувате в мечтите си!  Като непрочетена книга,  пълна с изненади и неживяни емоции! Като непозната, но бързо завлядяваща песен, вдъхновяваща радостна мелодия!  Като неопитвано ястие с вкус от всякакви удоволствия.  Като екзотично приключение в океан от щастие.  Като неочаквана среща, стопляща с нежност и любов!

Светът е толкова разноцветен, но всички се нуждаем от мънички и простички неща. Затова ще ви пожелая малко, но от цялото си сърце.

Бъдете здрави, за да можете да се изправите срещу всяко предизвикателство, да усетите удоволствието на всеки миг, да почувствате топлотата на всяка усмивка!

Бъдете мечтателни, за да докоснете всяко желание, да изкачите и най-стръмния връх и да се осмелите да погледнете отвъд  хоризонта!

Бъдете дръзки и живейте вашия собствен живот, пишете смело сценария и си поискайте главната роля!

Бъдете вдъхновени, дайте шанс на въображението, рисувайте с  ярки бои, стихоплетствайте с дълбините на душата си, танцувайте с всяка фибра на тялото. Пийте от щастието на големи глътки, защото всичко е временно!

Вярвайте по-силно от всякога в себе си, в близките, в личната кауза, в изгрева, в пролетта. Дайте смисъл на всичко, което правите и на добрината в сърцето ви!

Къпете се в любов и я споделайте щедро. Обичайте приятелите, децата си, родителите и всеки, който истински ви харесва. Дайте им шанс да ви обичат със същата всеодайност!

И най-вече бъдете свободни – в избора, в мечтите, в дръзновението и вдъхновението, във вярата и любовта.  Не забравяйте, че щастието е там, където няма наложени забрани и внушени заблуди!

Скъпи приятели,

Нека 2013-та бъде по вяшата мярка и под Божията закрила! Изживейте я така, че да я помните дълго!

Advertisements

About ivo rainov

teacher
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.