Българин звучи смъртно в тази циганизирана държава!


Снощи  група цигани, приближени на мошеника Кирил Рашков брутално убиха българско момче от село Катуница. Няколко часа по-рано циганската фамилия се заканва да екзекутира младежа. Полицията е уведомена с жалба за заплахата, но не предприема нищо, за да опази живота на българското момче. Във възникналите по-късно безредици умира, от сърдечна слабост, още един български младеж. През целия ден циганите – убийци са пазени от полицейски части,. Дори са започнали досъдебни производства срещу българи, подпалили коли на циганския мафиот. Властта демострира европейско поведение. Така де, пред закона всички са равни. Ще си позволя да не се съглася. Ако властта и  законите бяха еднакво строги към всички, циганския цар Киро нямаше да съществува. Повече от десетилетие този човек трупа богатство от контрабанда и измами. Пред безучастния поглед на българската държава и няколко цвята правителства. Плаща, където трябва и получава политически протекции. Трупа пари, влияние и наглост. От тук до чувството за недосегаемост има само крачка. Е, снощи прави и тази крачка, разпореждайки бруталната вендета с българин, позволил си да си мисли, че му е равен.

Днес циганинът Кирил Рашков е най-охранявата персона в  България. Повече отколкото Борисов или Първанов. Властта ще спаси от линч един поръчител на мъст и етническа саморазправа. Както го е спасявала от съд и затвор години наред.  А наглия мангал скрит зад полицейските кордони ще продължава да ни заплашва с етнически размирици и да призовава българите да напуснат Катуница, защото „постоянно го тормозели”.  Настръхвам като си помисля, че след още някое десетилетие държавно бездействие последователите на Киро ще си позволяват със същата наглост да гонят от страната всеки българин, който не харесва циганизацията на България.

Случаят „Катуница” е естествена сцена от ужасяващия филм, който гледаме вече две десетилетия. Българската държава превърна циганите в една защитена, отрупана с права, но освободена от всякакви задължения, етническа група. Тези хора не работят, но ги обсипват с помощи. Живеят на гърба на обикновения българин, принуден да плаща за тяхното благополучие. Ако аз не платя тока ще ми дръпнат шалтера, ако го направи циганин – ще плати държавата и то с моите пари. Моята дъщеря порасна без да получа нито месец детски надбавки. Всяко циганско семейство получава подобни помощи, независимо че не се грижи за децата си. Цитаните безчинстват, крадат, убиват  и превземат нашите села. Възрастни хора напускат домовете си, българчета – училища, заради цигански терор. Държавата е безучастнна. Тя се грижа за циганина, българинът не е сред нейните приоритети.

Циганите се превърнаха в сила, която печели избори и обръща социални тенденции. Някога за биричка и кебапче, днес за петдесеттачка циганските легиони подменят волята и мечтите на българските общности.  Продават се все по-скъпо и по-скъпо. Защото знаят, че сред българите винаги ще има посредствени, но алчи  мошеници готови да купят избирателното им право. Дори в този час жалки властолюбци обикалят циганските общности и се кланят на техните тартори. Без да се интересуват, че пълнят джобовете на нови цигански принцове, които утре ще имат претенцията да наследят цар Киро – в наглостта, чувството за безнаказаност и арогантния тон, с който прогонва  българите от собствените им общности и държава.

След случаи като снощния в Катуница разбираш безсмислието да живееш в тази държава. И тежкият избор на българските младежи, които не престават да напускат страната си.  В чужбина белите хора живеят подобаващо. Тук рискуват да загубят живота си по заповед на цигански барони или да се хранят с порции, разпределяни от мафията на Доган. Просто българската държава превърна българите в малцинство, поне що се отнася до осигурена грижа и защита!

От снощи българин звучи смъртно в тази циганизирана държава. И ще бъде така, докато не им стъпим на врата – на надупените политици и разпасаните цигани!

 

Съвсем умишлено в текста използвам смърдящото название циганин, вместо популярния евфемизъм „ром”.

 

Реклами

About ivo rainov

teacher
Публикувано на общество, Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

3 Responses to Българин звучи смъртно в тази циганизирана държава!

 1. Paul Princeton каза:

  http://baidalai.org/?p=1559 И аз мисля, че конфликтът изобщо не е етнически, учудвам се, че вие го намирате за такъв. Нека се осъзнаем, циганите са 6-7 процента, може би по-малко, не са ни те виновни за цялата мизерия. Като ще линчувате някого, насочете се към Дондуков или Позитано.

  И най-важното, вие сте преподавател по география и икономика, как може да твърдите, че една демографска група е еднородна? Няма цигани, които са честни и не работят? Няма цигани, които са по-читави от много българи?

  Изобщо, не е ли абсурдно заради една мафиотска фамилия да се стоварва агресия (с палеж в Столипиново днес, господине) върху всички цигани навсякъде?! Това нито е справедливо, нито е цивилизовано по какъв да е начин. Силно се надявам да не говорите толкова остро по примера на всички останали политици пред избори, които яхват вълната на народното недоволство.

 2. ivo rainov каза:

  Няма какво да яхвам, ние в Ловеч нямаме етнически проблем. Надявам се, ч
  е си прочел добре поста. В него говоря за мафиоти, закриляни от държавата и цигани, получаващи облаги, каквито българите не получават. Всичко, което искам е законът да е еднакъв за всички – за циганина, който не плаща тока и българина, който не плаща водата, за циганския мафиот и българския събрат, за българина, който отива да купи гласа на неграмотния циганин и циганинът, който го продава. Само, че тази справедливост на закона не съм я видял!

 3. Paul Princeton каза:

  Ами, аз исках да кажа, че човек в България може да умре не само по поръчка на цигански барон и да изгуби от благополоучието си не само заради порционите на Доган… Отново повтарям, циганите, които крадат или насилват, не са най-страшния проблем на България и да им прехвърляме вината би било практиката на нацистите да обвинят евреите за положението на Германия.

Коментарите са изключени.