Дните на комунизма в Ловеч са преброени!


Уважаеми приятели,

публикувам текста на политическото слово, което поднесох на ХХ Национална конференция на СДС.

Уважаеми господин Димитров,

Уважаеми господин Христов

Уважаеми господин Йорданов,

 Скъпи приятели,

 

В моя съзнателен живот съм следвал само две каузи. Политическата е Съюзът на демократичните сили, където членувам от 1989 година, а човешката – гражданското общество, за което работя като част от неправителствени организации и инициативи и застъпник за гражданско участие в управлението. Щастлив съм, че в тази кампания ще мога да се боря за двете си житейски каузи!

 Ловеч е известен като една от крепостите на комунизма. Надявам се до тези избори! Четири мандата градът се управлява от червени кметове в сътрудничество с тъмни икономически структури. Резултатът е плачевен – беден и икономически изоставащ град, най-обезлюденият областен център, безперспективен за младите и способните хора. Дошло е време за промяна! А както в България промяната е невъзможна без Съюза на демократичните сили, така и в Ловеч промяната започва със СДС. Защото нашата партия има най-решителният  и автентичен проект за смяна в модела на управлението. Горд съм, че ще проведа кампанията под знамената на свободата, сините знамена на Съюза на демократичните сили.

 Влизам в кметската надпревара с ясна визия и приоритети – да променя икономическия статус на общината, да дам шанс на способните и активните, да подкрепя младите хора, да управлявам в интерес и сътрудничество с гражданите. И с една основна цел – на 23-ти октомври на политическата карта на България да има още една, нова синя точка. Тази на град Ловеч!

 Знам, че битката ще бъде трудна, но аз изповядвам вярата, че истинското щастие е в начина по-който изкачваш стръмния склон към върха. Готов съм да изкача този стръмен път с достойнството на свободен гражданин, увереността на можещ човек, енергията на Съюза на демократичните сили и вярата на ловешкото гражданство.

Убеден съм, че дните на комунизма  в Ловеч са преброени!

Успех на всички кандидати на СДС!

Advertisements

About ivo rainov

teacher
Публикувано на Ловеч. Запазване в отметки на връзката.